kreabos.nl begint steeds meer body te krijgen

      Geen reacties op kreabos.nl begint steeds meer body te krijgen

De ‘aangenomen’ klus begint nu toch eindelijk echt een beetje body en content te krijgen. Oftewel http://kreabos.nl begint steeds een meer complete website te worden. De verschillende crawlers beginnen de website te vinden en dat is ook niet geheel onbelangrijk tegenwoordig šŸ™‚

Daarnaast is Esther natuurlijk druk doende bezig de content van de site verder aan te vullen. Want ze heeft natuurlijk al heel wat krea-bea zaken gemaakt in al die jaren. Maar het is natuurlijk ook de kunst om deze creatieve vaardigheden te vermarkten… (ahum).

Achter de schermen wordt er natuurlijk nog behoorlijk aan de site geknutseld, denk hierbij aan:

  • html taaltechnisch de site op orde hebben
  • de content goed indexeerbaar en dus zoekbaar te krijgen
  • code optimalisatisch
  • het bouwen van nieuwe functionaliteiten
  • enz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *