BMW R1200RT, koplamp afstellen

      Geen reacties op BMW R1200RT, koplamp afstellen

Wat op de Honda Pan European’s een fluitje van een cent was, kostte bij de BMW iets meer tijd en gefreubel…. het afstellen (hoog/laag) van de koplamp unit. Op de honda zat gewoon links in de kuip een mooie draaiknop waarmee je de hoogte van je lichtbundel kon regelen. Bij de duitse tourgigant is op deze functionaliteit helaas bezuinigd en moet je heus met een dopsleuteltje in de weer. Sowieso wist ik niet hoe/wat/waar je dat nu netjes behoorde te doen.

Gelukkig bood deze site https://pvde.smugmug.com/Motorcycles/Various/Afstelling-koplampen-R1200RT/ uitkomst. Onderstaand plaatje heb ik dan ook dankbaar geleend van voorgenoemde site.

bmw-r1200rt-koplamp-afstellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *