Zuidenveldtoer

      Geen reacties op Zuidenveldtoer

Zaterdag 2 juni 2018 op tijd richting Dalen om te beginnen aan de Zuidenveldtour 2018. Georganiseerd door stichting PWZ. We vertrokken lekker op tijd en nog droog, na 15 km reden we nog steeds droog Duitsland binnen. Vervolgens begon het al vrij vlot te regenen, al met al werden we toch wel nat. Uiteindelijk ging het in Vasse fout….

  • onvriendelijk restaurant, arogante ober, nou dan fietsen we toch gewoon lekker verder
  • toen net buiten Vasse een stuurfoutje, waardoor linkervinger klem zat tussen een paaltje en een mooie Shimano Ultegra remhendel…. Naderhand bleek de Ultegra remhandel toch wel beetje stuk te zijn. Het schakelen wilde niet meer…. Lang verhaal 1 nieuw rem/schakel Ultegra kost 175 euries….
  • en bij Vasse verdwaalde we in de route bordjes…. Hier zijn we toch al geweest.
  • Uiteindelijk waren we er klaar mee, hatseflats, terug naar het eindpunt. Onderweg nog hapje gedaan.
  • al met al een terugblik met gemengde gevoelens….
Total distance: 123243 m
Total time: 06:37:10
Download

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *