Marlin Ventoux, 24 inch

      Geen reacties op Marlin Ventoux, 24 inch

Met al dat fiets geweld in de familie had zoonlief ook wel interesse in een echte racefiets…. Kortom op zoek op marktplaats en na enige tijd richting Staphorst om een heuse Marlin Ventoux 24 inch racefiets te gaan halen. Wederom een leuke startfiets, met schakelhandels op het stuur en een extra setje remmen op het stuur. Dat zijn wel mooie uitvindingen. Via via had hij zelfs al wat fietskleding gekregen. In september de eerste racefietsmeters gingen heel keurig. Omdat dochterlief al een tijdje bji de wvdrachten trainde, mocht hij ook wel een paar keer mee komen rijden. Supertof en leuk om te zien, een echte kerel want hij maakte meteen al hardhandig kennis met het asfalt. Maar als een echte kerel heeft hij dat netjes doorstaan 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *