Sensa Emilia

      Geen reacties op Sensa Emilia

Wat doe je als je dochter nog steeds lol heeft van het fietsen en verder wil met wielrennen? Precies dan gaan we weer op zoek naar de volgende fiets. De Gazelle had een frame van 45 cm, via Marktplaats waren we op een mooie Sensa Emilia met een frame 51 cm terecht gekomen. Klinkt een stuk groter, maar in de praktijk is de geometrie van dit frame blijkbaar toch weer wat anders. Wel een mooiere schakelgroep (nu gewoon in de hendels, in plaats van op de hendels) en een heuse carbon voorvork. De vorige eigenaresse was er zuinig op geweest en had er vermoedelijk niet heel veel mee gefietst. Kortom een mooie opvolger. Daarna begon het gepuzzel met de verzetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *