Revalidatie Friesland tocht

      Geen reacties op Revalidatie Friesland tocht

Zaterdag 20 april was het schitterend weer, onvoorstelbaar gewoon 20+ graden. De week ervoor (tijdens de Ronde van Noord-Holland) was het +1… Kortom het was goed fietsweer. De tocht kon je vanaf verschillende plaatsen starten. Ik besloot sportief vanaf huis op de fiets naar Beetsterzwaag te gaan, zodat ik de 100 kon ‘oprekken’ naar rond de 140 km. Er waren stempelposten in Leeuwarden, Sneek en Heerenveen. De scan-en-go bleek niet te werken en ook de online inschrijving bleek een dag eerder gesloten te zijn. Maar ach kniesoor die daar op let. Het laatste stukje, zeg 25 km, zat er ik er wel redelijk door heen…. Maar ja we hebben het gered…. zonder revalidatie šŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *