Giant Liv Langma Advanced Disc 2019

      Geen reacties op Giant Liv Langma Advanced Disc 2019

Wat doe je als je dochter nog steeds lol heeft van het fietsen en verder wil met wielrennen? Precies dat schreven we vorige keer ook al. Maar ja ze heeft er nog steeds heel veel plezier in en ook nu trok ze weer heel genereus haar portemonnee.

Voor het eerst naar fietsenenkoffie te Assen. Leuke, mooie zaak en ‘hofleverancier’ van de NWVG. Op basis van de lengte is het een S model geworden. Enkele wetenswaardigheden:

  • Volledig afgemonteerd met Shimano 105
  • 11 speed, 11×32
  • compact crankstel 34/50
  • bekabeling netjes door het frame gewerkt
  • Tubeless 700x25c banden
  • kleur: Blue
  • Frame en voorvork: Advanced-Grade Composite (carbon)

Dit jaar gaat ze meerijden met Nieuwelingen 2e jaars en hebben we wederom te maken met verzetten. De monteur gaf aan, dan hoeft alleen achter de cassette aangepast te worden, startend met een tandwiel met 14 tandjes. Thuis gekomen en bij de NWVG navraag gedaan, die adivseerde toch voor een 52 x 16 te gaan. Hmmmm, dat zou blijken dat er dus vermoedelijk 2 andere voorbladen op moeten, met een samengestelde cassette. We wachten het advies van fietsenenkoffie even af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *