Trek Alpha, 26 inch

      Geen reacties op Trek Alpha, 26 inch

Ook kleine jongetjes worden groter 🙂 En de kleine man gaf ook aan toch wel weer eens mee te willen oefenen / kijken bij WVDrachten. Van z’n (nieuwe) eerste kennismaking kwam hij met een dikke grijns van de baan. Wel bleek zijn huidige renpaard de Marlin Ventoux, 24 inch wat aan de kleine kant te worden. Dus toch maar eens een beetje zoeken naar 26 inch racefietsen. En weet je wat? Die zijn zeldzaam en best wel aan de prijs. Logische marktwerking dus.

Maar toch al vrij vlot bij HH fietsen terecht gekomen voor een leuke Trek Alpha 26 inch fiets. Een aluminium frame dit keer (de vorige was een metalen uitvoering). Met een Shimano Tiagra 2×9 schakelgroep. Afschakelen via de remhendel naar binnen bewegen, opschakelen, via de ‘drukknop’ aan de binnenkant van de remhandel. 43cm frame. Het was wel even wennen, maar toch op het 1e oefenrondje, ging het remmen en zelfs schakelen al beter. Kortom de ‘renstal’ is weer uitgebreid. De Marlin Ventoux, 24 inch hebben we kunnen door verkopen aan de overburen, waarbij de 5-jarige al z’n eerste kilometers heeft gedraaid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *