Honda ST1100 Pan European

      Geen reacties op Honda ST1100 Pan European

In april 2002 lieten we de Triumph achter bij Boonstra in Groningen (die het pand van het failliete Safe hadden overgenomen). We reden weg op een (leger/biobak) groene Honda ST1100 Pan European. Hij was 8 jaar oud en had 42.493km op de teller staan. Het zou kunnen dat ie geheel of deels uit Duitsland afkomstig was. Na de aflevering is volgens mij nog de achterlichtunit vervangen (ivm barst).

Dat reed toch wel weer een stuk lekkerder .Vrij rechtop lekkere actieve zithouding. Een mooi geluid uit het 4-cylinder V-blok. Het zat en reed gewoon uit de kunst. Voorzien van 2 praktische koffers.

Nog wat herinneringen:

  • reed gewoon magnifiek!
  • 1 rare storing gehad, de motor kon spontaan uitvallen (2x op de A7 en 1x in België op weg naar vakantie Frankrijk en nog een paar keer). Naderhand zou dit veroorzaakt kunnen zijn door de omvalbeveiliging. De remedie was trouwens. Koppeling in, contact uit, contact aan, starten, gas geven en koppeling weer op laten komen 🙂
  • weekendje weg met Pa en broertje naar de Eiffel in een kabouterhuisje, was wel lachen.
  • nog een paar weekenden weg met vrouwlief
  • na de verhuizing naar Leek werd het een getrouwe woon-werk fiets

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *