Let op bij SVR camping Gyvelborg, deel 2

Na het eerst te hebben laten rusten, zat het me toch nog behoorlijk dwars. Gewoon even 230 euro kwijt zijn, dat is best serieus geld. Dus opnieuw contact gezocht met de familie Blaauw van de Deense camping Gyvelborg.

Opnieuw mocht ik vrij vlot een meelevende reactie op mijn mail ontvangen. Vervelend dat het mij zo dwars zat en het was van mij naief geweest om geen annuleringsverzekering te nemen. Het was onzin dat ik de termijn van 500 dagen niet redelijk vond, dit zou een “standaard begrip” zijn. Daarbij werd aangegeven dat deze termijn nog niet was aangepast, daar men ook niet wist hoe dat moest….. Gelukkig wilde men wel naar mijn coulance verzoek kijken.

Dat kijken was nog wat vaag, maar ik bleef om de 2 dagen (ongeveer) informeren of men een idee had wanneer men daar tijd voor zou hebben. Toen ik na 2x navragen de reactie kreeg “Het begint vervelend te worden”, moest ik even tot 1000 tellen. Maar bleef mijn oog op de bal houden…. en dus netjes en rustig blijven.

Groot was mijn blijdschap toen ik een mail kreeg van degene die de boekhouding verzorgde, de komende week zou er naar gekeken worden. Men was mij niet vergeten. Nog groter was mijn blijdschap toen op 13 juli 130 euro was terug gestort. Dat aan een annulering kosten zijn verbonden, lijkt mij logisch. En bij het coulance verzoek had ik ook aangegeven geen probleem te hebben met 100 euro annuleringskosten. Al met al ben ik blij dat men coulance heeft willen toepassen.

Voor ons ook zeker leergeld, bij toekomstige (camping) vakantie boekingen, zullen wij campings overslaan die dit soort termijnen en tarieven wensen toe te passen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *