Marktplaatsje (mini variant)

      Geen reacties op Marktplaatsje (mini variant)

Ken je dat? Soms heb je wat spullen over en die zet je eerst op marktplaats. De ene keer ben je het zo kwijt en de andere keer wil het niet. Dan krijg je dat gebeuren van verlengen en het wegzakken in de zoekresultaten. Dus ik dacht ik probeer een mini-marktplaatsje te maken, waar ik onze eigen spullen op kan plaatsen. En dan zien we wel wat we er mee doen. Weggooien vinden we altijd zonde dus we hopen er een ander blij mee te maken. Er zullen vast wel fiets gerelateerde spullen op worden geplaatst, maar wellicht ook nog wat boeken, DVD’s en andere zaken die we in het huis zoal tegen komen 🙂

O ja het marktplaatsje staat op een aparte URL, te weten: https://mooi.krebos.nl/marktplaats Het bestellen / kopen werkt bijna net als op de grote marktplaats. Bij vragen gewoon even een contact/vraag mailtje sturen. Het meeste kan gewoon worden opgehaald en sommige artikelen laten zich eenvoudig via post.nl en dhl.nl verzenden. Nou ja daar moeten we vast wel uit komen. Zie hieronder voor een voorbeeld van hoe de mini-marktplaats is gestart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *