Sensa Romagna, 28 inch

      Geen reacties op Sensa Romagna, 28 inch

Ook de ‘kleine’ man groeit gewoon door. Dus de Trek 26 inch racefiets is binnenkort aan een opvolger toe. Al geruime tijd hadden we een zoekfilter op marktplaats ingesteld. Via de WVDrachten mocht Jelle enkele weken proefrijden op een Sensa Umbria 28 inch, 47cm en dat ging best goed! Op de periodieke tijdrit op de baan, ging zijn tijd van 2 rondes van 5:06 naar 4:39. Heeft natuurlijk met training, groei en kracht te maken, maar de upgrade van 26 naar 28 inch, zal daar ook vast aan iets hebben geholpen.

Vandaag een mooie opvolger gevonden. Een Sensa Romagna, 28 inch met een 48cm aluminium frame, met een carbon voorvork. Afgemonteerd met een Shimano Sora triple (3 x 9) schakelpartij. En super de luxe met een Ultegra remmenset. Wel moet er binnenkort nog wat geknutseld worden, want er zijn ook extra remgrepen gemonteerd en die zijn we liever kwijt dan rijk. Dan volgend jaar maar eens kijken welke we tandwielen configuratie we moeten samenstellen om weer te voldoen aan de juiste categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *